Pasta pesto zongedroogde tomaat
Wat heb je nodig?
- 300 gram Pasta
- 1,5 theelepel knoflook / 1,5 teaspoon garlic
- zout en peper naar smaak
- 2 kipfilet in blokes / 2 chicken breasts in pieces
- chilivlokken naar smaak / chilipowder amount as you like
- 1 blikje zongedroogde tomaten gekruid / 1 can of sundried tomatoes in herbs
- 1 blikje groene pesto / 1 can of green pesto
- geraspte parmezaanse kaas / parmezan cheese sliced
- Olijfolie om in te bakken / Olive oil to bake
Stap 1
Snijd de kipfilet in blokjes. Voeg zout en peper toe en vervolgens de knoflookpoeder.
Stap 2
Verhit een hapjespan met olijfolie en bak de kipfilet goudbruin.
Stap 3
In de tussentijd kook je de pasta zoals aangegeven op het etiket
Stap 4
Voeg de pasta bij de kipfilet. Voeg de chilipoeder of vlokken toe. Roer goed door elkaar en voeg vervolgens de zongedroogde tomaten toe samen met de pesto. Laat het een tijdje intrekken.
Stap 5
Serveer op een bord en rasp wat Parmezaanse kaas bovenop de pasta. Et voila!